Πληροφορίες αγορών

Ενδύματα, Υποδήματα και αξεσουάρ:

•          Για παραγγελίες εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για παραγγελίες κάτω των 50€.

•          Για παραγγελίες εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 50€ και άνω

στις λοιπές περιοχές-νησιωτικές εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι  παραγγελίες σας αποστέλλονται από την εταιρεία μας με μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας, κατά τις ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή , 09:00-17:00 & Σάββατο 09:00-13:00)

Φυσικά, όταν κάνετε μια παραγγελία στον ιστότοπο, θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας μέσω email και, στη συνέχεια, το τιμολόγιο θα σας αποσταλεί ξανά μέσω email! Ταυτόχρονα, το αρχικό τιμολόγιο θα σας αποσταλεί μαζί με τον αγγελιαφόρο!

Πληροφορίες Πληρωμής

Τα προϊόντα που προστέθηκαν στη λίστα επιθυμιών σας θα αποθηκευτούν για πάντα (εκτός αν διαγράψετε) και δεν θα ξεχαστούν! Εάν αποχωρήσετε από την ιστοσελίδα ή αποσυνδεθείτε, την επόμενη φορά που θα βρείτε αυτό το προϊόν, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να το βρείτε στη λίστα επιθυμιών μου.

Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως! Θα σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, εάν το προϊόν που αγοράσατε στον ιστότοπό μας είναι ακατάλληλο ή δεν ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό!

Εάν κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε ένα προϊόν στον ιστότοπό μας, θα στείλουμε το τιμολόγιο και τον αριθμό παραγγελίας και τον ρητό αριθμό για να ελέγξετε εδώ. Μην ανησυχείτε!